Sevgiliye sözler

Sevgiliye en güzel kısa sözler Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere ...
 

Sevgiliye en güzel kısa sözler

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam.

Yaşamak mı benimkisi söyle sevgili? Seni gördüğümden beri çekiyorum aşk derdini, sana söylemek istiyorum sevgimi cesaret edemiyorum utanıyorum belki ama 2 kelime kurdum içimde seni seviyorum.

Sen yıldızlar gibi parlak ol geleceğim de sen ay gibi yıldızlara eşlik et her gününde, sen benim ayım yıldızım ol sen sadece benim dünyama güneş gibi doğ aşkım seviyorum seni.

Aşkın bir zehir olsun, içimde sarsın beni alsın kendine, senden başkasının değmesin eli elime, senin için ölürüm düşünmem bile. Seviyorum seni...


Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil.

Gözlerinin deryasına kapıldım gidiyorum gözüm kapalı, sözlerine kapıldım duymuyorum dünyayı, gülüşüne vuruldum umurumda değil hayat sen varken yanımda sevgilim benim seviyorum seni.

Sevmek değil benimki ölürcesine inanmak sana, aşık olmak değil benimki hastalık sana olan ilgim, sensiz olamam ben yarım kalırım sensin tek ilacım seviyorum seni.

Ne kara kışlar aşkımızı bitirecek kadar soğuk olacak ne de yazlar aşkımızı eritecek kadar bunaltıcı olacak sakın unutma ben seninle 4 mevsim değil 1 ömür boyu varım seviyorum seni aşkım.

Her gün senin için ağlıyorum, senin için yazıyorum sözlerimi ve resmine okuyorum aşk dolu sözlerimi, seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum seni çok seviyorum.

Bir damla gözyaşı değil yağmurları yüklerim bedenime, sevinçleri değil mutluluk aşısını vururum senin için kendime, senin için hayatın acısını alır mutluluğa çevirir senin için yaparım bunları seviyorum seni.

İhtiyacım yok başka hayata seni sevdim sadece hayatımda, bir senin için başladım yürümeye bu hayatta bir senin için düşerim kara toprağa seni seviyorum bu can sana feda…


Seni sevmek hayata haykırmak gibi, seni sevmek bütün güzelliklerin başlaması gibi seni o kadar çok seviyorum ki içimdeki dünya sevgi yüklü sana karşı bebeğim. Seviyorum seni.

Arkaya bakıp giden zamana gülüyorum hep anıları seninle yaşamak istiyorum sadece sen ol yanımda hayat o zaman çekilir o zaman ben olurum hayatta seviyorum seni.

Seni severken ağlamayı sevdim senin yanında gülmeyi sevdim seninleyken ben seni özledim seni seviyorum derken titreyen yüreğimi o halimi sevdim bebeğim seni çok seviyorum.

Hayat bir yarış benim için zorlu ve acımasız, seninleyken unutuyorum bütün hayat telaşını seninle buluyorum kendimi huzurlu ve rahat seninle bir bütün olduğumu anlıyorum kimsenin bozamayacağı bir bütünüz aşkım seni seviyorum.

Bensiz gitme sakın uzaklara sensizliğe dayanamam asla unutma. Seni her anımda yaşamak isterken uzağımda kalırsan dayanamam ağlarsam yüreğim ağlar ağlarsam hayat ağlar dünyamda seviyorum seni unutma bunu asla.

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar , ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen, ne incitir, ne acıtır, ne yaralar ne kanatır, gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun varlığıyla huzur bulduğun bir denizin, yakınında yürümek gibidir böyle sevmek.

Sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler başlıklı makalemizde sizler için bazı güzel söz örneklerini seçtik ve paylaştık sevgililer arasında çıkan tatsız kavgaları gidermek onlara yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Genç çiftlerimiz arasında kıskançlıktan veya ufak bir anlaşmazlıktan dolayı çıkan kavgaları yatıştırmak geçiştirmek için kullanabileceğiniz en güzel yöntem güzel söz söylemektir güzel söz ağrı kesiciye benzer aspirini içersen başın ağrımaz :) umarım yararlı bir makale olmuştur sizler için..

İlginizi çekebilir; Erkekler neden mesaj atmaz?
Sevgiliye sözler Sevgiliye sözler Reviewed by Blogger on 23:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Kizlarasor.net - Kızlara, Erkeklere Sorulabilecek Kısa Sorular ve Hediye Önerileri. Blogger tarafından desteklenmektedir.