Erkekler neden mesaj atmaz?

Merhaba arkadaşlar bugün günümüzde en çok yaşadığımız sorunlardan birisi olan erkekler neden mesaj atmaz sorusuna ilişkin görüşlerimi payla...
 

Merhaba arkadaşlar bugün günümüzde en çok yaşadığımız sorunlardan birisi olan erkekler neden mesaj atmaz sorusuna ilişkin görüşlerimi paylaşacağım.
Sevgililer arasında neden mesaj atmıyorsun, neden geç yazıyorsun gibi durumlar sıklıkla yaşanmaktadır WhatsApp ve görüntülü konuşma çıktığı günden beri mertlik bozuldu ama yapacak bir şey yok artık : )
Esas konumuza dönelim erkekler neden mesaj atmaz veya erkekler neden mesajlara geç cevap verir konumuzu değerlendirelim izlenimlerimizi paylaşalım.
Öncelikli mesaj konusunda sadece kendi açınızdan değil karşınızdakinin yerine kendinizi koyarak tepkinizi göstermenizi rica ediyoruz.
Örnek olarak erkekler evden işe işten eve sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor birde akşam eve gelip saatlerce telefonla konuşup mesajlaşmak bazen sıkıcı olabiliyor bu sizi sevmediği anlamına gelmez erkeklerin kızlar kadar boş zamanı olmadığı için bazen arkadaşlarıyla zaman geçirmek eğlenmek, gezmek ister onları bazen serbest bırakmak çok sıkmamak daha sağlıklı bir ilişki yaşamanızı sağlayacaktır.
Onlara kendilerini özel hissettirin! Erkekler yeteri kadar ilgi göremediği için sizde aradığı sıcaklığı bulamadığı için mesaj atmayabilir tabiki bu sevmediği anlamına gelmez sadece kendine yeteri kadar zaman ayıramadığı için psikolojik sorunların etkisiyle olabilecek şeyler bunlar.
Bazen onun aramasını veya mesaj atmasını bekleyin unutmayınki erkeklerin üzerine ne kadar düşerseniz erkekler o kadar uzaklaşır.
Size ondan mesaj geldiğinde yada sizden ona mesaj gittiğinde nekadar heycanlanıyorsunuz? Bunu yaşayabilmeniz için nadiren mesaj atmanız gerekiyor sürekli mesaj atarsanız bu anı yaşayamazsınız aslında bunu hepimiz farkındayız örneğin ilk aşkım kelimesini duyduğunuzda hissettiğiniz duyguları hatırlıyormusunuz : ) zamanla bu his ortadan kaybolur çünkü her gün yüzlerce kez aşkım kelimesini duymaktan normal bir kelimeye dönüşür. Ona sevgi sözcüklerini belirli aralıklarda kullanın sevgi kelimelerinin özelliğini kaybetmemesi için bu hususa dikkat etmelisiniz.

Kısaca...Erkekler neden mesaj atmaz; Kendilerine yeteri kadar zaman ayıramadıkları için...

Mutlu bir ilişkide 10 altın kural

Sağlıklı bir ilişki için kendinize sormanız gereken sorular. 
İlişkinize hiç bu açıdan baktınız mı?

1. Her konudaki duygu ve düşüncelerinizi onunla rahatlıkla paylaşabiliyor musunuz?
2. Evin işlerini ve sorumluluklarınızı, adil bir şekilde partnerinizle paylaşıyor musunuz?
3. Bireysel ilgi alanlarınız ve hobileriniz var mı? Bunlara yeterince zaman ayırıyor musunuz?
4. Partnerinizden bağımsız bir sosyal hayatınız var mı?
5. Bir problemle karşılaşıldığında, ortak bir çözüme ulaşabiliyor musunuz?
6. Partnerinizle kısa ve/veya uzun vadeli ortak hedefleriniz var mı?
7. Partnerinizin yokluğunda onu özlüyor, yanındayken kendinizi iyi hissediyor musunuz?
8. Birbirinizin, birbirinizden ayrı bir özeli-mahremi olduğunu kabul ediyor ve buna saygı duyuyor musunuz?
9. Erkek arkadaşınıza kendi hayatını yaşaması için yeterli zamanı veriyormusunuz? Bu duruma saygı duyuyormusunuz?
10. Ona güveniyormusunuz? Bunu bir kez daha düşünün? Eğer böyle bir algı olmasaydı şuan bu yazıyı okuyor olmazdınız.

Kavga etmek yerine susmayı tercih edin bir gün mutlaka bu düşüncenin meyvasını yersiniz.

Sağlıklı, mutlu, gülücük dolu bir hayat geçirmeniz dileğiyle...

Erkeklere sorabileceğiniz sorular için BURAYA tıklayınız.

Erkekler neden mesaj atmaz? Erkekler neden mesaj atmaz? Reviewed by Blogger on 04:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Kizlarasor.net - Kızlara, Erkeklere Sorulabilecek Kısa Sorular ve Hediye Önerileri. Blogger tarafından desteklenmektedir.