İlk buluşma konusunda merak ettikleriniz

Bayanalar ve erkekler için ilk buluşmada kafalarda oluşan soru işaretlerine gidermek ve fikir önerilerimizi paylaşmak için hazırladığımız b...
 

Bayanalar ve erkekler için ilk buluşmada kafalarda oluşan soru işaretlerine gidermek ve fikir önerilerimizi paylaşmak için hazırladığımız bu makalede aradığınızı bulacağınızı ümit ediyoruz.

İlk Buluşmada Nereye Gidilir?

Eğer siz erkek tarafıysanız kızlarla ilk buluşmada uzak bir mekan seçmemenizi tavsiye ederiz. Kızlar ilk buluşmada yeterince karşı cinse güvenmediğinden dolayı için bir güvensizlik, korku ve tereddüt olabilir kız arkadaşınıza bu hisleri unutturmak için oturmuş olduğunuz semtin yakınlarında bir mekanı seçmenizi tavsiye ederiz. Tabi ki arkadaşınızı ailem veya tanıdık birisi görebilir telaşında bırakabilecek bir mekandan da uzak durmanızı tavsiye ederiz.
Eğer siz kız tarafıysanız kısa ve öz olarak belirtiyorum erkekler ne mekana nede uzaklığı, yakınlığa bakar yalnız sizden istediği yanınızda kankanız veya bir arkadaşınızın olmamasını ister. Mümkünse tek gidin ama günümüzde sıklıkla yaşanan olaylardan dolayı yinede güvenmediğiniz bir insanla buluşmamanız gerektiğiniz de aklınızdan çıkartmamanızı tavsiye ederiz.
İlk buluşmada sakin ve baş başa rahat bir şekilde muhabbet sohbet edebileceğiniz ve kısa bir yürüyüş yapabileceğiniz bir ortam seçmelisiniz biraz yeşil bir ortam olması ilk buluşmanızı daha güzel geçirebilir. Örneğin yapay göllü parklar olabilir. İlk buluşmada kesinlikle sinemaya gitmemenizi öneririz sinema ilk buluşma için çok kötü bir tercihtir. Baş başa oturup kahve içe bileceğiniz kısa bir yürüyüş yapabileceğiniz bir ortam seçmeniz her iki taraf içinde güzel bir ilk buluşma olacağını düşüyoruz.

İlk Buluşmada Ne Giymeli?

İlk buluşmada kızlar çok makyaj yapmamalı erkeklerde çok resmi giyinmemelidir. Spor giyinme her zaman güzel bir seçim olabilir. Çok abartı renklerden kaçınmanızı tavsiye ederiz. Yüksek topuklu ayakkabı giymek ilk buluşma için kötü bir seçimdir. Sade giyinerek ona ne kadar doğal bir insan olduğunuzu gösterin.

İlk Buluşmada Ne Konuşulur?

İlk buluşmada konuşabileceğiniz sorular nelerdir? Aslında bu sorunun cevabı tamamen size bağlıdır. Karşınızdakine olmazsa olmazlarınızı sorun tüm merak ettiğiniz soruların yanıtını alın ve eğer kafanızda olumlu bir düşünce oluşmuşsa ona onu özel hissettirecek sorular sormaya başlamanızı öneririz. Özellikle erkeklere tavsiyemiz kızlarla ilk buluşmada asla özel hayatını fazla kurcalamayın ve geçmiş sevgili konusunu açmayınız. Tabi ki bu durum kızlar içinde geçerlidir. İlk buluşmada fazla bunaltmaya gerek yok : )

İlk Buluşmada Ne Hediye Alınır?


İlk buluşmada eğer hediye almak yerine güzel bir yemek organizasyonu daha etkili olabilir. Kızlar ilk buluşmada hediye almayı sevmezler elektrik alamama durumunda mahcup olamamak için hediyenizi almayabilirler. Bu nedenlerden dolayı siz siz olun ilk buluşmada hediye almayın.
İlk buluşma konusunda merak ettikleriniz İlk buluşma konusunda merak ettikleriniz Reviewed by Blogger on 01:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Kizlarasor.net - Kızlara, Erkeklere Sorulabilecek Kısa Sorular ve Hediye Önerileri. Blogger tarafından desteklenmektedir.