Erkek Arkadaşla Konuşulabilecek Konular

Erkek arkadaşınızla otururken konuşacak bir şey kalmadığı için sıkılıyormusunuz? Bu durum genelde telefonla konuşurken olmakta bazen iki tar...
 

Erkek arkadaşınızla otururken konuşacak bir şey kalmadığı için sıkılıyormusunuz? Bu durum genelde telefonla konuşurken olmakta bazen iki tarafta bir şeyler sor bana diyor : ) bu durumu herkes yaşamıştır sanırım bu durumda yapmanız gereken web sitemizi ziyaret etmek biz sizler için erkeklerle veya kızlarla konuşulabilecek soruları araştırıp sitemizde yayınlıyoruz. Kızlara sorulabilecek sorular, erkeklere sorulabilecek sorular ve benzeri içerikleri web sitemizde kolayca bulabilirsiniz.

Erkek arkadaşla ne konuşulabilir?

Konuşacak konuları genelde kız belirler çünkü erkeklerin açtığı muhabbetler genelde aynıdır ve kızlar erkek muhabbetlerini sevmezler öf püf yaparlar bunu öncelikle kabul edin kızlar : ) muhabbetin temelini kızlar belirliyor bu konuda anlaştık sanırım şimdi gelelim ne konuşulacak kısmına.
Bazende olsa zamanınızı erkek arkadaşınız için harcayın örneğin onun sevdiği muhabbetleri açın onunla ilgili şeyler konuşun ona ailesini sorun, hobilerini sorun mesela maç muhabbetini seviyorsa ona o haftaki maçlardan bahsedin bazende iddaalaşın o takım yener falan diye bu erkeği mutlu edecektir.

Ona kendini özel hissettirin

Buluşmaya başladığınız ilk haftalarda, hem birbirinizi daha iyi tanımak hem de onun bildiği bir konuda konuşmanın sohbeti kolaylaştırması adına, kendisiyle ilgili sorular sorabilirsiniz. Okuduğu okullar, çalıştığı şirket, sevdiği oyunlar, kişisel ilgi alanları… Bu konularda konuşmak onu rahat hissettirecek, size de onun hakkında daha çok bilgi sahibi olma şansını verecektir.

Geleceği hakkında sorular sorun

Hangi üniversiteye (şirkete) gitmek istiyor, nerede yaşamak isterdi, hangi ülkeyi görmek ister, yapmak istediği hobiler neler, bu konular hakkında sorular sorabilirsiniz.

Dikkatlice dinleyin konuyu değiştirmeyin

İyi bir sohbetin ilk kuralı karşınızdaki dinleyebilmektir. Onu iyi dinlerseniz ilgi duyduğu alanları,
nelerden konuşmaktan zevk aldığını kısa sürede çözebilir ve konuşmaktan hoşlanacağı konu başlıklarını daha kolay bulabilirsiniz.
Öneriler

Kendiniz olun. Fikirlerinizi dürüstçe dile getirin.
Rahatlayın! Sonuç olarak o sizin erkek arkadaşınız.
Onunla ilgili bir espri yaparsanız anladığından ve utanmadığından emin olun.
İlişkinin başında konuşacak konu bulmakta zorlanırsanız, buluşma saatlerini sınırlandırın. Fazla ve havadan sudan konuşmak ilişkiyi sıkıcı hale getirebilir.

Bazen onu yalnız bırakın

Erkekler bazen ilişkiden sıkılırlar ve yalnız kalmak isterler psikolojik olarak rahatsızlık duyarlar örneğin mesaj atmak istemezler veya konuşmak istemezler bu durum aslında sizi sevmediğinden değil kendine zaman ayıramadığından dolayı oluyor. Çalışan erkekler kendilerine zaman ayıramazlar sabah işe gider akşam eve gelirler ve yatana kadar, yatarken sizinle konuşur sizinle mesajlaşırlar hafta sonlarında doğal olarak arkadaşlarıyla gezmek eğlenmek isterler bazen bunlara göz yummanız aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirecektir emin olabilirsiniz.
Bir önceki makalemizde Erkeklere sorulabilecek soruların listesini hazırlamıştık.
Görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız.
Erkek Arkadaşla Konuşulabilecek Konular Erkek Arkadaşla Konuşulabilecek Konular Reviewed by Blogger on 05:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Kizlarasor.net - Kızlara, Erkeklere Sorulabilecek Kısa Sorular ve Hediye Önerileri. Blogger tarafından desteklenmektedir.